Vetőburgonya kiváló minőségben

A siker alapját a zöldségtermesztésben is a minőségi vetőmag biztosítja, igaz ez a burgonyatermesztésre is.  A legmagasabb, fémzárolt minőségű vetőburgonyával már a kezdet kezdetén szavatoljuk a későbbi sikereket, természetesen szakszerű növénytermesztés és -gondozás mellett. A jó minőségű, válogatott vetőmagból egészséges növények fejlődnek, valamint bőséges és színvonalas termésre számíthatunk, amely méltán keresett az egyre tudatosabb vásárlók körében. Vállalatunk, a Horváth Farm Kft. az elmúlt évek során a magyarországi vetőburgonya piac egyik meghatározó szereplőjévé lépett elő, mely pozíciót napjainkban is büszkén tartjuk. A hosszú évek tapasztalata garantálja vetőburgonyáink kiváló minőségét, így ha nálunk vásárol, bizonyosan nem csalódik majd! Korszerű termesztéstechnológiánknak köszönhetően csak minőségi, a NÉBIH által ellenőrzött vetőburgonya kerül a piacra.

Fémzárolt vetőburgonya kínálatunk:


Desiree vetőburgonya (ELFOGYOTT)

A Desiree világossárga húsú, élénk rózsaszín héjú vetőburgonya kiválóan alkalmas konyhai felhasználásra, hiszen nem fő szét, így sütésre és főzésre egyaránt alkalmazható. Hazánkban a legismertebb étkezési burgonya, mely hosszú ideig jól tárolható. Ráadásul a Desiree burgonya termesztése is könnyű, hiszen jól ellenáll az Y-vírusnak és a varasodásnak, valamint kiválóan tűri a szárazságot.A fentebb feltüntetett árak telephelyi árak. A változtatás jogát fenntartjuk.

A legjobbat a legjobbtól, kiváló minőségű fémzárolt vetőburgonya fajták

Különböző típusú vetőburgonyáink változatos kiszerelésekben kaphatóak, a legelterjedtebb a 30 kilogrammos, zsákos kiszerelés. A vetőburgonya termesztés területén szerzett, sokéves piaci tapasztalatunknak köszönhetően minden vetőburgonya termékünk kiváló minőségű, a szakértelem garantálta minőség pedig ideális választás minden termesztő számára.